Resultats de la cerca frase exacta: 551

Diccionaris terminològics
1. carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Part tova del cos dels quadrúpedes i l'aviram formada principalment per teixit muscular, connectiu i adipós, destinada a consum humà. [...]
2. carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
3. carn DFD
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn d'aspecte mat, de color fosc, eixuta al tall i de consistència ferma, generalment procedent d'animals que han estat sotmesos a un gran esforç poc abans de morir i han esgotat les reserves de glucogen. [...]
4. carn forana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn que arriba a l'escorxador per a ser conservada en cambres frigorífiques i posteriorment expedida, procedent d'un animal sacrificat en un altre escorxador. [...]
5. carn fresca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn procedent d'un animal acabat de sacrificar que ha estat airejada i no s'ha sotmès a cap altre tractament que no sigui el fred no inferior als 0 ºC. [...]
6. carn halal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Carn d'un animal matat segons els ritus musulmans. [...]
7. carn marbrenca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn amb infiltracions greixoses entre les fàscies musculars que li donen una melositat especial. [...]
8. carn picada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
9. carn PSE
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn de color rosa pàl·lid, molt humida i tova, amb un pH àcid degut a l'acumulació d'àcid làctic en el múscul, que indica l'estrès que ha sofert l'animal en els moments anteriors al sacrifici. [...]
10. carn reposada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn un cop desapareguda la rigidesa cadavèrica, en la qual es produeixen modificacions químiques, fisicoquímiques, histoquímiques, histològiques i organolèptiques. [...]
Pàgines  1 / 56 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>